• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΕΟΚΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ Το φέρουν βαρέως και δεν συγχωρούν εκείνον που θα σηκώσει την σημαίαν του εθνικού συναγερμού εναντίο.. Product #: 954.00002 Regular price: 25.00€ 25.00€ 1

ΕΟΚΑ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΑΓΩΝΟΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 954.00002
Συγγραφέας: Άγνωστος
Χρονολογία: 1958
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Πολύ καλή
Σελίδες: 70
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Δεν γίνεται αναφορά στο βιβλίο ούτε για τον συγγραφέα, ούτε για τον εκδότη του.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Από το βιβλίο λείπει μικρό τμήμα ενός εκατοστού στο άνω μέρος της ράχης, όπως φαίνεται και στην εικόνα. Κατά τα λοιπά το αντίτυπο βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 25.00€

- +

Το φέρουν βαρέως και δεν συγχωρούν εκείνον που θα σηκώσει την σημαίαν του εθνικού συναγερμού εναντίον του δυνάστου, διότι νομίζουν, ότι αυτοί πρέπει να έχουν μονοπώλιον τας εξεγέρσεις των λαών εναντίον των κατακτητών, δια να τους υποτάσσουν αυτοί κατόπιν υπό την τυραννίαν του πρελεταριάτου. Το Σταλινικόν δόγμα: «ουδείς άλλος απέμεινε να σηκώσει την εθνικήν σημαίαν και την πάει μπροστά εκτός από τα κομμουνιστικά κόμματα» αποτελεί σήμερον το πιστεύω του κομμουνισμού.

(Από την ακέφαλη εισαγωγή του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία