• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ που πέρασε η γενεά μου ήσαν πολυκύμαντα. Πόλεμοι, επαναστάσεις, μεταπολιτεύσεις, ξερριζώμα.. Product #: 921.00036 Regular price: 34.50€ 34.50€ 1

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 921.00036
Συγγραφέας: Κατσάμπας Α. Χριστόφορος
Χρονολογία: 1966
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Συλλεκτικό
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 360
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Γραφικές Τέχνες Διονύσιος Σ. Τουμαζάτος & Σία Ο.Ε.
Εικονογράφηση: Το εξώφυλλο εφιλοτέχνησε ο ζωγράφος Σπύρος Βασιλείου. Περιλαμβάνεται πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό εντός κι εκτός κειμένου.
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπογραφή/Αφιέρωση: Το βιβλίο φέρει αφιέρωση με μπλε μελάνι στην πρώτη σελίδα του συγγραφέα Χριστόφορου Κατσάμπα προς Νομάρχη Ευρυτανίας.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 34.50€

- +

ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ που πέρασε η γενεά μου ήσαν πολυκύμαντα. Πόλεμοι, επαναστάσεις, μεταπολιτεύσεις, ξερριζώματα, κατοχές. Μέσα εις αυτόν τον κυκεώνα οι άνθρωποι έπρεπε να ζήσουν, να μορφωθούν, εργασθούν. Γράφοντας τα προσωπικά μου ενθυμήματα δεν είχα σκοπό να προβάλω τον εαυτό του, αλλά την εποχήν που έζησα. Και η εποχή ήτο κοινή δι΄ όλους τους ανθρώπους.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2022 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία