• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Δήμος Φιλοθέης ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΙΛΟΘΕΗΣ Η ανά χείρας έκδοση δεν έχει το χαρακτήρα ανθολογίας ή εκδοτικού εγχειρήματος. Απλώς αποτελεί μια πρ.. Product #: 070.00012 Regular price: 17.00€ 17.00€ 1

ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

Εκδοτικός Οίκος: Δήμος Φιλοθέης
Κωδικός προϊόντος: 070.00012
Συγγραφέας: Συλλογικό έργο
Χρονολογία: 1997
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένη έκδοση
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 210
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Λιθογραφείο Δέρβη Ε.Π.Ε.
Εικονογράφηση: Πλήθος φωτογραφιών και ντοκουμέντων εντός και εκτός κειμένου. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννα Νίκη.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Επιμέλεια έκδοσης εθελοντών και μελών του Συλλόγου Γονέων και Επιστημόνων Δήμου Φιλοθέης. Στις διορθώσεις τηρήθηκε η γλώσσα των πρωτοτύπων κειμένων (καθαρεύουσα - δημοτική).
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 17.00€

- +

Η ανά χείρας έκδοση δεν έχει το χαρακτήρα ανθολογίας ή εκδοτικού εγχειρήματος. Απλώς αποτελεί μια προσπάθεια καταγραφής, μια συλλογή από δείγματα έργου των δημοσιογράφων - συγγραφέων - λογοτεχνών, που πρωτίστως είναι συμπολίτες μας, και τους οποίους ευχαριστούμε που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας. Το βιογραφικό σημείωμα, τα δείγματα από την δουλειά τους και γενικά ο τρόπος παρουσίασης έγιναν ως επί το πλείστον με υπόδειξη των ιδίων των τιμωμένων ή των μελών της οικογενείας τους. Στις περιπτώσεις που αυτό δεν συνέβη, χρειάστηκε η συνεισφορά μιας μικρής ομάδας δημοτών από τον Δήμο και από τον Σύλλογο Επιστημόνων και Γονέων για την Παιδεία, η οποία πλαισίωσε την οργάνωση του διημέρου σε όλες τις φάσεις.

Εάν οι νεότεροι βρουν στην καταγραφή αυτή της πνευματικής ιστορίας του προαστείου μας, έστω και μία ενδιαφέρουσα πληροφορία, τότε είμαστε ευχαριστημένοι που σαν εκπρόσωποι της επίσημης πολιτείας συνεισφέραμε στο κοινωνικό αγαθό της Παιδείας. Διότι χωρίς Παιδεία, η απλή ευημερία είναι ανεπαρκής και ατελέσφορη.

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΤΑΡΑΝΤΙΝΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία