• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εκδόσεις Ανδρομέδα ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Τα τελευταία χρόνια οι αυτοδιαχειριστικές ιδέες γίνονται ολοένα και περισσότερο γνωστές σ' όλο τον κ.. Product #: 040.00001 Regular price: 7.00€ 7.00€ 1

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Εκδοτικός Οίκος: Εκδόσεις Ανδρομέδα
Κωδικός προϊόντος: 040.00001
Συγγραφέας: Συλλογικό
Μεταφραστής: Βεργίδης Δημήτρης
Χρονολογία: 1982
Αρ. Έκδοσης: Δεύτερη Έκδοση
Κυκλοφορία: Εξαντλημένο
Κατάσταση: Καινούριο αντίτυπο
Σελίδες: 96
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Ελεύθερος Α.
Εικονογράφηση: Την μακέτα του εξωφύλλου επιμελήθηκε η Θ. Στάικου
Γλώσσα: Ελληνικά
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 7.00€

- +

Τα τελευταία χρόνια οι αυτοδιαχειριστικές ιδέες γίνονται ολοένα και περισσότερο γνωστές σ' όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, πέρα από τα λιγοστά βιβλία που κυκλοφόρησαν, η ιδέα της αυτοδιαχείρισης παρέμεινε περιθωριακή. Προς το παρόν, κανένας μαζικός φορέας δεν την υιοθέτησε ούτε την προώθησε. Όμως στους κόλπους της πλατιάς Αριστεράς, ανάμεσα στους διανοούμενους, τους συνδικαλιστές, τους φοιτητές, η συζήτηση έχει ήδη αρχίσει. Ο αυτοδιαχειριστικός σοσιαλισμός προβάλει σιγά-σιγά και στην Ελλάδα σαν η εναλλακτική λύση, σαν ο δρόμος που θα σώσει το ελληνικό προοδευτικό κίνημα από τις συμπληγάδες πέτρες του σταλινισμού και της σοσιαλδημοκρατίας.

Τα κείμενα αυτού του βιβλίου έχουν δημοσιευθεί ήδη στο περιοδικό ΑΝΤΙ και η συμβολή τους ήταν αποφασιστική στο να γίνει γνωστή η ιδέα της αυτοδιαχείρισης στο πλατύ κοινό.

(Από τον πρόλογο του βιβλίου)

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία