• 6909431393
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιδιωτική έκδοση ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ Το βιβλίο αυτό γράφτηκε και εκδόθηκε ύστερα από επίμονη παρότρυνση του αγαπητού φίλου και συναδέλφου.. Product #: 070.00011 Regular price: 29.50€ 29.50€ 1

ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ

Εκδοτικός Οίκος: Ιδιωτική έκδοση
Κωδικός προϊόντος: 070.00011
Συγγραφέας: Κουντουριώτης Φώκος
Χρονολογία: 1975
Αρ. Έκδοσης: Πρώτη Έκδοση
Κυκλοφορία: Σπάνιο
Κατάσταση: Άριστη
Σελίδες: 302
Βιβλιοδεσία: Μαλακό εξώφυλλο
Τυπογραφείο: Η φωτογραφική αναπαραγωγή-στοιχειοθεσία-εκτύπωση-βιβλιοδεσία και αποπεράτωση έγινε στο συγκρότημα «GRAMAK ΕΠΕ» Γραφικές τέχνες.
Εικονογράφηση: Πλούσια εικονογράφηση εντός και εκτός κειμένου από εικόνες και φωτογραφίες εποχής.
Γλώσσα: Ελληνικά
Παρατηρήσεις: Περιέχεται μονοσέλιδο υποκίτρινου χρώματος με τα «Διορθωτέα» παροράματα ανά σελίδα.
Διαθεσιμότητα: Ναι

Τιμή: 29.50€

- +

Το βιβλίο αυτό γράφτηκε και εκδόθηκε ύστερα από επίμονη παρότρυνση του αγαπητού φίλου και συναδέλφου Παναγιώτη Πατρίκιου. Ο ίδιος πρότεινε «σε όλους τους συναδέλφους, σ' αυτούς βέβαια που έχουν κάτι γενικώτερα ενδιαφέρον να μας αφηγηθούν, να γράψουν έστω και ένα μέρος από τις αναμνήσεις τους, για να αποτελέσουν μια μοναδική πηγή ιστορίας. Γιατί αυτό το πολυβασανισμένο λειτούργημα, που λέγεται δημοσιογραφία και τόσο έχει δεινοπαθήσει τα τελευταία μεταπολεμικά χρόνια, είναι πηγή ζωής και δημιουργικής πορείας. Και εκφράζει ζωντανότερα από κάθε τι άλλο τον παλμό της εποχής, της κάθε εποχής».

Πίστευε ο Π. Πατρίκιος, πως οι περισσότεροι από τους παληούς φεύγουμε από τη ζωή, χωρίς να αφήνουμε πίσω μας, τίποτε από όσα γεγονότα ζήσαμε σαν δημοσιογράφοι και που είχαμε γι' αυτά προσωπική αντίληψη. Αν όλοι αυτοί έκαναν τον κόπο να γράψουν έστω και λίγες σελίδες, για τα σημαντικώτερα γεγονότα, οι νεώτεροι θα είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν και να εξασφαλίσουν μια κατ' ευθείαν ενημέρωση γι' αυτά. Έτσι, μετέφερα στο χαρτί κατά τρόπο αφηγηματικό, ακολουθώντας όσο ήταν δυνατό κάποια χρονολογική σειρά, ελάχιστα από τα πολλά γεγονότα που έζησα στο διάστημα της τελευταίας εξηκονταετίας (1915-1975).

Φ.Κ.

(Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΝΗΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΞΗΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ «ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ», ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Σ.Η.Ε.Α., ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ.

Image
© 2021 Βιβλιοδίφης. All Rights Reserved. | Όροι Χρήσης | Created by IntelSoft
Παλαιοβιβλιοπωλείο, παλαιά βιβλία, σπάνια βιβλία, συλλεκτικά βιβλία